Bize Ulaşın 0530 563 4293
Geçmeyen Çorap Trendi: Renkli Çoraplar
Geçmeyen Çorap Trendi: Renkli Çoraplar
Çorap, uzun yıllardır dolabımızın bir parçası. Genelde belli kalıp ve renklerde olan çorap algısı son yıllarda değişmeye başladı. Çekmecelerimiz de renkler dikkat çekmeye başladı. Yepyeni bir akım olan bu çoraplara bir göz atmanızda fayda var. Hem de ONE TWO SOCK farkıyla.

Bambaşka bir giyim ve oldukça farklı bir kombin deneyimi sunan bu çoraplar son yıllarda özellikle gençlerin favorisi. Ucuz durmayan ama yine de uygun fiyatlı, kaliteli ve canlı renkleri olan bu çorapları bulması bazen zor olabiliyor. Ancak artık ONE TWO SOCK ile bu hiç de zor değil.

RENKLİ KOMBİNLERDEN KORKMAYIN

Çorap satıcıları ve çorap sektörleri artık sıkıcılıktan uzaklaşmaları gerektiklerinin farkında. Bu da üreticileri renklere yöneltti. Çok da güzel oldu çünkü bunun sonucunda biz çorap severlerin ayakları bayram etti. Renkli çoraplardan çekinmek oldukça yanlış. Ne giyseniz oldukça harika duracak bu çoraplara şans vermelisiniz.

KOMBİNLEMESİ KOLAY

Renkli çoraplar sanıldığı gibi kombinlemesi zor parçalar değil. Bol bir kazak ya da sweatshirt ile ya da beyaz bir tişört ve kot ile amacınıza ulaşmak çok kolay. Tişörtünüzü biraz olsun renklendirmek isterseniz aksesuar kullanmaktan çekinmeyin. Örneğin karışık takılar kolyeler bileklikler kombinizin tüm havasını değiştireceğinin garantisini veriyoruz.

ÇORAPLARIN KALİTESİ DE ÖNEMLİ

Ayakkabıların içinde uzun saatler duran ayakların rahat ve konforlu olması beden sağlığı açısından çok önemli. Tabii bu noktada ayakkabılara oldukça iş düşüyor. Ancak çoraplarda bu konuda önemli işler yapabiliyor. ONE TWO SOCK’ın dikişsiz buruna sahip ve yüzde yüz pamuk olan ürünleri ayaklarınızı hem rahat ettirip hem de mutlu etmek için tasarlandı.
Teslimat Konumunuz:

TR

US

EU
Where would you like your order delivered?
We can only deliver orders placed on tr.onetwosock.com to Turkey. Use the country selector to pick the desired country you would like to order to.
Kalan 0 Ürünü Gör ›
Ücretsiz kargo için değerinde daha ürün ekleyin.
(Yurt dışından verilen siparişlerde geçerli değildir.)
0 Ürün
Toplam 0.00 TL
Adet EkleSil