Bize Ulaşın 0530 563 4293
Dolabınızda Rengarenk Çoraplara Yer Açmaya Ne Dersiniz?
Dolabınızda Rengarenk Çoraplara Yer Açmaya Ne Dersiniz?
Renkli çorap modası son yılların en popüler başlıklarından birisi. Hal böyle olunca kadın erkek herkesin dolabında rengarenk çoraplarla dolup taşıyor. Peki bu çorapların en doğru kombinlenişi nasıl olmalı?

Renkli çoraplar ya da desenli çoraplar son yıllarda en beğenilen moda akımlarından birisi. Özellikle koyu renk üstler ve beyaz spor ayakkabılarla harika görüntüler sergilenebilen bu çoraplara bir şans vermekten çekinmeyin ve One Two Sock’ın web sitesine bir göz atın.

BU ÇORAPLARI NASIL KOMBİNLEMELİ?

Renkli çoraplar kombinlemesi zor gibi gözükse de aslında hiçte öyle değil. Hatta belki de çok çok daha kolay. Siyah ya da tek renk bir eşofman ya da jean ile altına giyebileceğiniz patlak bir çift çorap gününüzü hem oldukça tarz hem de renkli geçirmenize yardımcı olacaktır.

KİME NE RENK YAKIŞIR?

One Two Sock’ın internet sitesine bir göz attığınızda fark edeceksiniz ki yüzlerce güzel çorap ve renk var. İnanın siz de size en yakışanı seçmekte asla zorlanmayacaksınız. Ancak pek tabii modanın bir takım yadsınamaz kuralları var. Bu kuralları ise esmer insanların biraz daha açık renkler tercih etmesi ya da daha sarı benizli insanların daha koyu tonlar tercih etmesi gerektiği gibi. Bu basit kurallar kesin olmasa da her zaman daha düzenli kurallardır.

HANGİ AYAKKABILAR İLE DAHA DOĞRU KOMBİNLENİR?

Renkli çoraplar daha çok beyaz sneakerlar ile kombinlenmesi doğru gibi gözükse de aslında her çeşit ayakkabılar ile gayet şık ve tarz bir görüntü elde edilebilir. Sade burada dikkat etmeniz gereken bir nokta vardır ki renk çatışmaları. Renk konusu bu arz çoraplarda çok daha hassas olabilir. Ayakkabınızın tek renk olmasına dikkat edin.
Teslimat Konumunuz:

TR

US

EU
Where would you like your order delivered?
We can only deliver orders placed on tr.onetwosock.com to Turkey. Use the country selector to pick the desired country you would like to order to.
Kalan 0 Ürünü Gör ›
Ücretsiz kargo için değerinde daha ürün ekleyin.
(Yurt dışından verilen siparişlerde geçerli değildir.)
0 Ürün
Toplam 0.00 TL
Adet EkleSil